Bokbloggsjerka 9-12 november

Jag hoppar på Bokbloggsjerkan igen. Denna vecka är frågan: ”Har du en ”guilty pleasure” eller en favorit som eventuellt kan förvåna oss jerkare?”

Men inte vet jag om det är förvånande eller om jag ska känna mig skyldig. Det är i alla fall något som jag själv kan förvånas av, det att jag gärna läser Per Hagman. Så. I yngre år nästan frossade jag i Per Hagman. Nu har jag inte läst något på mycket länge.

Det var något med den unga och balla tonen i hans böcker som drog mig till sig. Jag tyckte väl att det var ”fräscht”. Jag läste ”Pool”, ”Volt”, ”Cigarett” och ”När oskulder kysser”, väldigt sexiga böcker.

Jag vill vara äldre än jag var och böckerna beskrev något jag tyckte att jag trånade efter. Jag fick en helt ny bild av Stockholm också, en råare och mycket ballare bild än den jag själv satt i som fjortis någonstans i Älvsjö.

Just nu skulle jag vilja hämta mitt ex av ”När oskulder kysser” från bokhyllan och visa upp alla understrykningar och anteckningar. Alla kommentarer som jag och mina kompisar lämnat i bokens sista sidor. Boken vandrade runt bland mina tjejkompisar. Jag minns att jag hade med mig den till ett sommarkollo. Snusk och fniss, men det var mer än så. Nu kan jag dock inte hämta boken, för den ligger nedpackad i väntan på att bokhyllan ska bli klar. Sorgligt. Jag ville dela med mig av bilderna på några unga tjejers tankar.

Per Hagman alltså. Knark och bögsex. Avsugningar och Stockholms fina gatunamn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *