Bokrea? njä.

Nej, i år struntar jag i bokrean. Jag har infört köpstopp, igen. Som ett steg i att befästa min nya riktning gick jag därför till bibblan idag efter jobbet. Fem böcker fick jag med mig hem. Fan vet när de ska läsas (!) för jag påbörjade just Stephen Kings senaste (!) och den är riktigt fet.

Här nedan är i alla fall dagens skörd från Kungsholmen och ju mer jag tänker på det nu desto mer kan jag tänka mig att byta ut King mot ”Människosaker”:

”En kyss som bränner. Att döda en hund. Att ringa fel och ändå ringa rätt. Att lämna sitt land och leva i ett annat språk. Att aldrig vilja gifta sig eller gifta sig med Coca-Cola.”

2014-02-12 21.09.09

2 thoughts on “Bokrea? njä.

  1. Jag hörde (kulturradion i går) om King´s senaste att han varnar för att man ska bli besviken. Hans monster är inte så monstruösa längre utan det är mer en uppgörelse. Själv är jag inte så förtjust i hans frossande i skräck. Men det har ju inte hindrat mig från att läsa många av hans böcker. Högen från bibblan ser trevligare ut. Kramen!

    • Jadu, mycket riktigt, Kingens senaste är lite av en besvikelse! jag är mer än redo att lägga ner den. Med det sagt kan jag också meddela att jag kom hem med tre nya böcker i handväskan idag. Farligt att gå in på Stadsmissionen. Böckerna från bibblan har jag knappt rört…de ligger ju så prydligt där på fotpallen att jag inte riktigt vill röra dem… Tur att det finns möjlighet till Omlån!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *