Jenna Jameson

Jag hade naivt nog hoppats på att finna något mänskligt och äkta i ”Att älska som en porrstjärna” eller något som helst tecken på hjärnaktivitet eller intellekt. Men boken är idel idolbilder och utvik, fjortisformulerade dagboksanteckningar och flirtiga anspelningar. Författaren tilltalar dem som redan är idel öra, inte de nyfikna som vill se in bakom kulisserna och som undrar vem porrens krönte drottning egentligen är för en figurin.

Är det något som jag vill puffa som möjligt positivt är det att Jenna aldrig ber om ursäkt eller fiskar efter sympati. Hon kör sitt race rakt upp och ner. Inifrån och ut. Det är dock inte särskilt uppfriskande, det är bara platt och oavsiktligt. Och gud så själlöst och monotont och osnyggt det är att beskriva både upp och nedgångar med samma kåta stämma. (Men vafan hade jag förväntat mig av jävla Neil Strauss!?) Hon beskriver en rolig plåtning eller en häftig galatillställning på samma sätt som hon beskriver en våldtäkt.

”Var jag upprörd för att jag blivit knullad när jag hade däckat? I helvete heller. Jag var extatisk: mödomshinnan var borta. ” (Det här citatet är hämtat ur ett kapitel som handlar om Jennas första samlag (inte hennes första våldtäkt, märk väl). Hon skriver om ”upplevelsen” senare i sin dagbok och är otroligt lycklig över det som hänt, hennes mödomshinna har varit i vägen för henne länge och hon lyckades inte ta hål på den själv. Grattis. Verkligen.

Jag vet inte vad jag hade väntat mig, men jag är uppenbart besviken. Kanske hade jag hoppats på lite mer humor och lite mer hjärta. Nedan är det enda friska exempel jag har på ”glimt i ögat”, en seriestrip som belyser de rent fysiska konsekvenserna av att arbeta som strippa. Detta får avsluta detta inlägg för jag orkar inte dryfta ett ord till om Jenna Jameson.

1307362657808 1307362626939

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *