Lucka 23 – “Tack som fan”

Screenshot 2013-12-22 18.25.08

1997 hade jag inte tvekat en sekund, jag hade förbeställt den, väntat på den, längtat efter den. Längtat efter Dregen. Jag härmade frisyren, piercade mig, köpte en alldeles för liten men röd skinnjacka på UFF. Jag tycker fortfarande att en av de mest minnesvärda spelningarna jag varit på var Hellacopters på 44:an, den spelningen kommer jag aldrig att glömma. Svetten. Alla apasnygga killar med tajta brallor och döskalleringar. Supershitty to the max. Lyssnade på Backyard Babies också förstås, trots att jag tyckte det lät lite pissigt. Autografer, oskarpa foton från Vattenfestivalen, affischer och bilder på Dregen överallt i min plånbok och mitt rum hemma hos pappa. Identitetsbygget. Eyeliner, Converse, leopardskjorta. Jag tror till och med att jag kallades för Dregen ett tag?

Undrar om någon kommit på tanken att köpa hans biografi till mig i julklapp, lite sådär på halvt allvar. Det känns som att jag borde läsa den, som att jag tillhör målgruppen, ja det gör jag.

Jag har läst inledningen och de första sidorna via Provläs.se och blir ju givetvis nyfiken på fortsättningen så om inte tomten levererar på tisdag, då köper jag den själv. Ja, det gör jag. Det är han värd, Andreas. Snyggot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *