Om Narrativa

Narrativa samlar mina läsningar och mina tankar om böcker och litteratur.

Jag drar mig ofta för att läsa de där böckerna som alla andra pratar om och topplistorna känns inte så intressanta att hålla koll på. Böckerna och författarna som kanske inte syns och hörs så mycket, det är dem jag vill berätta om. Jag samlar på dem.

Jag köper hellre begagnade böcker än köper nya. Blir lycklig av att köpa böcker.  Går till bibblan lite för sällan. Stöttar min lokala bokhandlare! Jag tycker att allt är text. Letar efter poesi överallt och hittar poesi på oväntade ställen. Mer introvert än extrovert. Sover gärna. Är lite lat.  Jag tänker alltid på att det personliga är politiskt.  Har genusglasögonen på när jag läser. Är med i en fantastisk bokklubb, vi ses typ en gång i månaden och dricker en massa vin och tjuvröker. 

Narrativa är mitt alldeles egna rum. Du får jätte gärna komma in och titta! Hejhej!

8 thoughts on “Om Narrativa

  1. Liza! Trevtligt att hitta din blogg, läsa om skrivande av Verlyn Klinkenborg, om poesi i den arabiska vårens kölva tten, hitta länk till Patti Smiths sånger, foton och böcker…Tack!

  2. Jag snubblade över din genialiska Sonja Åkesson-kalender, och jag älskar din blogg. Du skriver så klart och rent. Fortsätt med det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *